Goodnight Light

Goodnight Light, Ananas lamp white

Goodnight Light: design lampen met een knipoog

Met de lampen van Goodnight Light geef je de kinderkamer een vrolijke en speelse twist. Speciaal voor de kleintjes is er gebruik gemaakt van onbreekbaar gekleurd vinyl en ledverlichting, zodat de lamp niet heet wordt. En eerlijk is eerlijk: dankzij de nostalgische touch, de zachte verlichting en de hippe retro kleuren waan je je als ouder terug in je eigen kindertijd.

  • Goodnight Light is gemaakt van onbreekbaar vinyl
  • De Goodnight light gaat 50.000 branduren mee
  • Luxe design lampen verkrijgbaar vanaf € 72,00

Lees meer

Goodnight Light online kopen

Van tropische ananas lampen tot origami bootjes

De designlampen van Goodnight Light zijn meer dan een lust voor het oog: dankzij de ledtechnologie geven de lampen een zachte en warme verlichting. Hierdoor zijn de lampen perfect om te gebruiken als nachtlampje voor jouw lieveling.

Cactuslamp

De cactus lamp van Goodnight Light is een echte musthave die niet mag ontbreken in de kinderkamer. De op de Nopal cactus geïnspireerde lampen zijn verkrijgbaar in drie hippe kleuren: knalgroen met gele knoppen, wit met gouden knoppen en mintgroen met knalroze knoppen.

Bunny lamp

Dankzij de schattige uitstraling van de baby bunny hoeft jouw mini-me niet langer bang te zijn in het donker. Het lampje heeft ledlicht, waardoor er een zachte gloed in de kamer schijnt. Ga jij voor de mint groene, poeder roze of witte variant?

Ananas lamp

Met de tropische ananas lamp van Goodnight Light heb je iedere dag het gevoel of je op een onbewoond eiland bent. Daarnaast zorgt de lamp voor een exotische twist in iedere kamer.

Akira de Uil lamp

Akira de Uil houdt ’s nachts de wacht over jouw kindje. Door de prachtige sneeuwwitte kleur van de uil past hij perfect in een stoere jongenskamer of in een lieflijke meisjeskamer.

PaperBoat lamp

De PaperBoat lampjes doen je ongetwijfeld denken aan de bootjes die je vroeger zelf als kind hebt gevouwen of die jouw lieveling nu vouwt. Naast de zoete pastelkleuren zoals roze en blauw is het origami lampje ook verkrijgbaar in het wit of met een stoere dip-dye met felle kleuren.

Over Goodnight Light

Goodnight Light is bedacht door de Spaanse ontwerpster Lorena Canals en de Française Eva Newton. De twee ontwerpsters geloven in het feit dat een goed ontwerp een belangrijke rol speelt in de kamers van de kinderen van tegenwoordig. De meiden zijn dan ook van mening dat designstukken niet alleen bestemd zijn voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Met de strakke lijnen, nostalgische invloeden en retro kleuren zijn de lampen van GoodnightLights een echte musthave voor iedere kamer.
Wilt u meer informatie over de collectie van Goodnight Light? Neem contact op via 06 50 51 59 30 of stuur een e-mail naar info@tomenlilly.nl

Abonneer op onze nieuwsbrief
Mis geen nieuws en aanbiedingen!