Retouren

Ben je ontevreden over één of meerdere artikelen die je hebt ontvangen? Wat nu?

Bij Tom & Lilly doen we er alles aan om een perfect product te leveren. Indien je niet tevreden bent over (een gedeelte van) de bestelling dan mag het natuurlijk terug.

Herroepingsrecht en zichttermijn

Binnen de zichttermijn van 14 dagen (vanaf het moment van ontvangst van het artikel) mag je je bestelling of een deel daarvan aan ons retourneren. De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant, net als het risico van de retourzending. Gepersonaliseerde of speciaal voor de klant gemaakte of bestelde producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Retouradres

Tom & Lilly
Afdeling Retouren
Marowijne 13 D
1689 AR Zwaag

Voorwaarden

De retour moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Het artikel moet onbeschadigd zijn en mag niet gebruikt of gemonteerd zijn
  • Het artikel moet compleet geretourneerd worden
  • Het artikel moet in de onbeschadigde, originele fabrieksverpakking zitten
  • Indien nodig gebruik dan alleen transparant plakband
  • Voeg de pakbon erbij zodat we weten wie de bestelling aan ons terug stuurt
  • De zending moet voldoende gefrankeerd zijn

Afhandeling

Je krijgt het retourbedrag zo spoedig mogelijk weer teruggestort op je rekening, uiterlijk 10 dagen na ontvangst van de retour bij onze afdeling retouren. Tom & Lilly behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren of om niet het volledige bedrag te crediteren als het vermoeden bestaat dat het artikel gebruikt, of door de klant beschadigd is. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht.

Kan ik mijn retourzending volgen?

Ja, als je de retourzending via bijvoorbeeld PostNL hebt verzonden, ontvang je een Track & Trace code waarmee je de status van het pakket kan volgen op de website van PostNL.

Abonneer op onze nieuwsbrief
Mis geen nieuws en aanbiedingen!